Ahogy Te is tapasztalhatod, eljuttatni egy üzenetet akár több millió emberhez is, mára már elég egyszerű. A dolog nehéz része abban rejlik, hogy az üzeneted a megfelelő emberekhez jusson el, és a megfelelő hatást váltsa ki belőlük. Ehhez tisztában kell lenned a marketing alapjaival. Most igazi profiktól tanulhatod meg hogyan kell hatékonyan szöveget írni, betekintést nyerhetsz az online marketing érdekességeibe és a relámgrafikák mestere lehetsz.

 

 

1. Szövegírás (márc. 11. 17:00)

Egy látogató csupán néhány másodperc alatt eldönti, hogy továbbolvassa-e az adott cikket/reklámot. Ezért hihetetlenül kevés idő alatt kell meggyőznünk őket. Ezen figyelemfelkeltő technikákról és azok fontosságáról fogunk nektek beszélni.

Az előadást Mile Márió, a Műegyetemi Sajtókör elnöke tartja.

 

2. Online marketing (márc. 18. 17:00)

Napjaink legfontosabb csatornája az internet. Ezért a marketing és PR tevékenységek jelentős része is itt zajlik. Olyan témákat hozunk Nektek, amellyel kitűnhettek az online média zsúfoltságából.

Az előadást Csík Judit, az InformatiX marketing és PR vezetője tartja.

 

3. Reklámgrafikák (márc. 25. 17:00)

A PR tevékenység közkedvelt eszköze a plakát, melynek segítségével egy pillanat műve alatt nyerhetünk érdeklődőket. A legnépszerűbb plakáttípusokról és készítésük trükkjeiről fogunk nektek beszélni.

Az előadást Suri Benedek, Szakkollégiumunk marketing és PR csoportjának egykori vezetője tartja.

 

 

Mivel férőhelyeink limitáltak, jelentkezz még most!